| Silent Reader's | Hey hey hey. Welcome to my land. Be nice here. Thank you. | D'board | Follow

Gorgeous
OwnerLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Monday, 10 December 2012 | 07:05 | 0 Crush
Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia, 
HEYYYYY,apa khabar semua? Akma harap korang semua sihat :)
hmmm,sebenar nya tak ada benda Akma nak update, 
tapi tadi baru terfikir pasal AFF Suzuki Cup 2012,so cepat-cepat sign in blogger..hee ^-^
So,siapa dah tengok bola semalam!? :D
mesti la semua tengok kan? gila la kalau tak tengok..hahaha ,siapa yang tengok bola tu,
kita GENG :D, Hi5 sikit..hehehe..
tapi semalam SERI la pula.. :\
tapi takpe,nanti dekat Bangkok mesti HARIMAU MALAYA mengaum,kasi ganas dekat
Gajah tu,,hahaha , anyway Akma harap sangat time kat Bangkok kita MENANG!
kalau SERI,tak dapat la nak Semi Final, 
tapi apa yang penting HARIMAU MALAYA mesti BOLEH!
so,nanti kita semua doa kan la supaya MALAYSIA dapat masuk Semi Final,  :'D 
hash tag, GENG HARIMAU MALAYA.... :D
selamaaanyaaa Harimau Malayaaa!
Go Tigerr!!! :D
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


Olderpost Newerpost


_______________________________________
| Bonjour ! |




Heyy. Welcome to my blog. This blog have a rules. Please be nice here ;) Totally hate Copy Paster ! Don't forget to follow me :). Thank you ;)

_______________________________________
| Twitter Counter |



_______________________________________
| Nombor Giliran Anda |




_______________________________________
| Talk Here ! |