| Silent Reader's | Hey hey hey. Welcome to my land. Be nice here. Thank you. | D'board | Follow

Gorgeous
OwnerLinksStuffEntries

________________________________________________________________________________________
Wednesday, 12 December 2012 | 00:59 | 0 Crush

Assalamualaikum,and hyee! semua  :D
takut!!  ,takut!  ,takut!,  takut!!

/////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////

mesti korang semua pelik kan? kenapa Akma cakap "TAKUT!"
sebenar nya result PMR akan tiba tak lama lagi,hmmmm memang gementar gilaaa ~

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

seriously, Akma takut sangat,entah berapa lah yang akma dapat?! :\
rasa macam malas je nak pergi sekolah nanti, serious takut :\
arrrrrr,sangat-sangat takut, macam tak percaya je result dah nak keluar
OMG!!
hmmmm,kepada kawan-kawan Akma yang ambil exam PMR, all the best kay ;)
Akma doakan semua kawan-kawan Akma lulus dalam exam ni, korang pun
jangan lupa doakan Akma ye?
kepada kawan-kawan sekolah Kota Kemuning, GOOD LUCK!!

SEMOGA BERJAYA! ;)


________________________________________________________________________________________
Monday, 10 December 2012 | 07:05 | 0 Crush
Assalamualaikum dan salam Satu Malaysia, 
HEYYYYY,apa khabar semua? Akma harap korang semua sihat :)
hmmm,sebenar nya tak ada benda Akma nak update, 
tapi tadi baru terfikir pasal AFF Suzuki Cup 2012,so cepat-cepat sign in blogger..hee ^-^
So,siapa dah tengok bola semalam!? :D
mesti la semua tengok kan? gila la kalau tak tengok..hahaha ,siapa yang tengok bola tu,
kita GENG :D, Hi5 sikit..hehehe..
tapi semalam SERI la pula.. :\
tapi takpe,nanti dekat Bangkok mesti HARIMAU MALAYA mengaum,kasi ganas dekat
Gajah tu,,hahaha , anyway Akma harap sangat time kat Bangkok kita MENANG!
kalau SERI,tak dapat la nak Semi Final, 
tapi apa yang penting HARIMAU MALAYA mesti BOLEH!
so,nanti kita semua doa kan la supaya MALAYSIA dapat masuk Semi Final,  :'D 
hash tag, GENG HARIMAU MALAYA.... :D
selamaaanyaaa Harimau Malayaaa!
Go Tigerr!!! :D
///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////


________________________________________________________________________________________
Monday, 17 September 2012 | 01:38 | 0 Crush
Assalamualaikum,
so apa khabar semua?sorry la akma lama tak update blog
siapa tahun nie  budak PMR?angkat tangan hihi
sama la kita,akma pun tahun nie jadi budak PMR kejap ..tahun nie je..
hahaha >.<
so macam mana?dah buat persediaan,dah study? mesti dah kan..tinggal 22 hari lagi...eh "22 HARI LAGI!!!!" wahhh,cepatnye masa berlalu kan...arghhhhh..
hmmm,so akma nak ucapkan SELAMAT BERJAYA dalam exam PMR
kepada kawan kawan akma di sekolah SMK Kota Kemuning dan semua sekolah yang berada di Malaysia,harap korang semua berjaya kay ;)
Olderpost


_______________________________________
| Bonjour ! |




Heyy. Welcome to my blog. This blog have a rules. Please be nice here ;) Totally hate Copy Paster ! Don't forget to follow me :). Thank you ;)

_______________________________________
| Twitter Counter |



_______________________________________
| Nombor Giliran Anda |




_______________________________________
| Talk Here ! |